Hej vänner,
Vi fortsätter att samlas till gudstjänst på söndagar och tisdagar som vanligt under hösten, och vi fortsätter att följa de riktlinjer Folkhälsomyndigheten gett; alltså max 50 personer i lokalen samtidigt. På torsdagar har vi öppen cellgrupp i Linneakyrkans café. Vid våra gudstjänster öppnas dörrarna en halvtimme innan utsatt tid för samlingen. Alla insläpp till gudstjänsterna sker via huvudentrén.
Är du frisk och inte tillhör en riskgrupp så är du varmt välkommen.

Om du är i behov av något, ring gärna 031/14 93 00 eller maila info@linneahuset.se. Vi är redo att hjälpa dig med dina behov.
Vi kommer regelbundenhet att kommunicera genom mail, uppdatering på Facebook och här på vår hemsida.

PS 62 ”En gång har Gud sagt det, två gånger har jag hört det: Hos Gud är makt.”

Ibland ser vi bara de stora prövningarna och genast blir Gud liten. Vi har en stor Gud, Han är den Allsmäktige ende sanne Guden.
Gud är större än ditt hjärta för Han vet allt, Gud är större än din vilja för Han kan allt.

GUD SKA BESKYDDA DIG OCH BEVARA DIG.
GUD HAR OMSORG OM DIG.
GUD HÖR BÖN.
KALENDER - Detta händer den närmsta tiden:
tis
18:00 Nattvardsgudstjänst
Nattvardsgudstjänst
Okt 20 kl. 18:00
Vi bönekväll med nattvard varje tisdag klockan 18.00. Tema följs enligt kyrkoåret.
Okt 22 kl. 18:00
En samling i lite mindre gemenskap, öppen för alla, då vi i samtal delar livet, läser Bibeln och ber tillsammans. Öppen för såväl den som är sökare och den som redan är bekännande kristen.
sön
16:00 Gudstjänst