Hej vänner,

Måndagen 16 november hölls ytterligare en presskonferens gällande Covid-19. Här gavs beskedet att vi, enligt förslag från regeringen, från och med den 24 november inte får samlas mer än 8 personer, eftersom läget med smittspridningen nu är så pass allvarligt.

Från Linneakyrkans håll kommer vi därför att, från och med den 24 november, inte hålla några öppna verksamheter eller gudstjänster.

Och, vi vill uppmana ALLA att från och med redan nu, STANNA HEMMA och INTE komma till kyrkan. Vi uppmanar alltså till detta från och med idag, redan innan dessa nya restriktioner trätt i laga kraft (från och med 24 november). Vi behöver ta ansvar och göra allt vi kan för att vända denna trend.

Vi kommer att återkomma kring hur vi gör för att fortsatt kunna hålla kontakt och mötas digitalt så länge dessa restriktioner gäller. Håll utkik på hemsidan, Facebook och nyhetsbrev.

Som vanligt är du mer än välkommen att ringa oss på 031-14 93 00 om du behöver hjälp, eller önskar bön eller samtal.

Vi kommer att komma ut på andra sidan denna storm. Låt oss hålla blicken fäst på Jesus, så att vi inte tappar modet, utan fortsätter att springa det lopp vi har framför oss.

Hebreerbrevet 12:2-3

Vi fortsätter att hålla oss uppdaterade om läget och anpassar hur vi förhåller oss utifrån det som sker och rekommenderas.

Mvh,

Linneakyrkan

KALENDER - Detta händer den närmsta tiden:

Det finns inga kommande aktiviteter.