Hej vänner,
Riktlinjer från folkhälsomyndigheten som gäller just nu och säkert kommer att gälla i flera veckor till, gör att vi fortsättningsvis bara kommer att kunna samla ett begränsat antal personer samtidigt. Tisdagens Nattvardsgudstjänst kommer att bli ett tillfälle av bön och samtal. Samma sak kommer att gälla på våra söndagar. Dörrarna öppnar en halvtimme innan utsatt tid för samlingen.
Är du frisk och inte tillhör en riskgrupp så är du välkommen för samtal och bön.

Om du är i behov av något, ring gärna 031/14 93 00 eller maila info@linneahuset.se. Vi är redo att hjälpa dig med dina behov.
Vi kommer regelbundenhet att kommunicera genom mail, uppdatering på Facebook och här på vår hemsida.

PS 62 ”En gång har Gud sagt det, två gånger har jag hört det: Hos Gud är makt.”

Ibland ser vi bara de stora prövningarna och genast blir Gud liten. Vi har en stor Gud, Han är den Allsmäktige ende sanne Guden.
Gud är större än ditt hjärta för Han vet allt, Gud är större än din vilja för Han kan allt.

GUD SKA BESKYDDA DIG OCH BEVARA DIG.
GUD HAR OMSORG OM DIG.
GUD HÖR BÖN.

Lovsångsgudstjänsten som var planerad till lördag 4 april skjuter vi upp tills vidare.

KALENDER - Detta händer den närmsta tiden:
tis
18:00 Bönekväll med nattvard
Bönekväll med nattvard
Jun 9 kl. 18:00
Vi bönekväll med nattvard varje tisdag klockan 18.00. Tema följs enligt kyrkoåret.
tis
18:00 Bönekväll med nattvard